Viewed 54 times 1 Answers
0
، یکی از من که دانشجو هستند ، خوردند زمین و ارنجش درد گرفته ، بصورت اورژانسی به بیمارستان جوییش مراجعه کرده اونجا عکس گرفتند و بیمارستان گفته مشکلی نداره و هیچ شکستگی نداره! با اینکه دستش به شدت درد میکرده ، الان بعد از 23روز بیمارستان نامه فرستاده که تشخیص اشتباه بوده و دست و گردنش شکسته ، در این مدت هم کلی درد داشته ، به نظرتون میشه از دکتر مربوطه شکایت کنه؟
2021-09-26 11:36:00 Montreal پزشکی #دانشجو
1 Reply
بله حتما پيگيري كنيد
2021-09-26 12:23:00

Similar Question:
#دانشجو

کسی در محدوده آدرس 6500 Pl Robert Joncas, Saint-Laurent, QC H4M 2Z5 هستش؟ امکانش هست برای دو نفر دانشجو که تازه وارد هستن و توی قرنطینه هستند یه مقدار خرید انجام بده؟ هزینه پرداخت میشه
2021-09-05 15:24:00 #Montreal [امکانش هست] پزشکی

همسرم برای فرصت مطالعاتی ۶ماهه دوره دکترا برای دانشگاه ساسکاچوان اقدام کردن و دعوت نامشون استادی پرمیت هست، ومنم همراهشون میام، سوالم اینه بیمه دانشجویی هزینه های زایمان و بیمارستان رو پوشش میدهد؟
2021-10-17 13:17:00 #Canada [استادی پرمیت] پزشکی

جناب بنده دانشجوی کونکوردیا هستم و بیمه بلوکراس دارم، از ایران یک نسخه ازمایش خون دارم که نیاز دارم اینجا انجام بدم اصلا روند پزشکی اینجا رو نمیدونم سوال من این هست که فقط درصورتی که دکتر دانشگاه ازمایش رو بنویسه شامل بیمه میشه یا که پزشک های دیگر هم میتونن ؟
2021-10-21 21:47:00 #Canada [کونکوردیا] پزشکی

من دچار گوش درد شدم سابقه عفونت قارچی گوش داشتم که درمان شد ۴ ماه پیش سه ماه پیش که ایران بودم دکتر مجددا چک کرد و قارچ سفید را مشاهده کرد البته بهم گفت غیر فعال هست یه داروب بنفش رنگ برای ضد عفونی استفاده کرد و گفت مشکلی نیست حالا بنظرتون باید چکار کنم؟ احتمالا شستشو با ساکشن بخواد دانشجو هستم و بیمه uhip دارم دکتر خانواده هم ندارم از کسی هست که متخصص گوش باشه؟
2021-11-07 11:50:00 #Canada [دکتر خانواده] پزشکی

ایا کسی که ویزای دانشجویی یا کاری داره میتونه پزشک خانواده داشته باشه در مونترال؟ اگر بله پروسه پیداکردنش به چه صورت هست؟ واینکه دکتر ایرانی سراغ دارید ؟ ممنونم
2021-11-26 17:54:00 #Canada [به چه صورت] پزشکی

میشه یک دانشگاهی شروع دکتراش توی ماه may باشه؟؟ والا اینجوریشو ندیده بودم الان دانشگاه saint mary برام ایمیل اومده میگه ددلاین گذشته خیلی سیستم مسخره ای دارن خب اگر قراره برای ماه می دانشجو بگیرن بگن من اینجوریشو هیچ جا ندیده بودم اکثرا اگر برای ماه may دارن برای ماه سپتامبر هم ورودی باید داشته باشن.
2022-01-24 11:40:00 #Canada [دانشگاه] پزشکی

آیا برای واکسیناسیون کوید کارت بیمه باید ارائه بشه؟ آیا دانشجویانی که از ایران با استادی پرمیت برای تحصیل در مونترال هستن میتونن برای Health insurance card اپلای کنن؟
2021-06-08 13:15:51 #Montreal [استادی پرمیت] پزشکی

تورنتو داروخانه ایی هست که تخفیف دانشجویی داشته باشند ؟
2021-01-19 12:00:28 #Montreal [داروخانه][تخفیف][دانشجو][تورنتو] پزشکی

من دانشجو هستم و نیاز به دندانپزشک دارم و دنبال یک دندانپزشک خوب و منصف هستم که بتونم هزینه را در چند قسط بهش بدم ، از دوستان عزیز کسی می شناسن ؟لطفا بمن بگین . ممنون
2020-12-12 12:30:50 #Toronto [دندانپزشک] پزشکی

آیا بنیاد پریا یا جاهای مشابه به کسانی که دانشجو یا کم درآمد هستند برای کارهای دندونپزشکی کمک میکنه؟ من دندون درد بدی دارم و نیاز به پرکردن و احتمالا عصب کشی دارم.اما متاسفانه بجز اوهیپ بیمه دیگری ندارم و قیمتها هم بالاست.ممنون میشم اگر راهی هست بهم بگید
2020-12-12 12:00:02 #Toronto [بنیاد پریا][دانشجو][دندانپزشکی][بیمه][عصب کشی][دندان درد] پزشکی

سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 #Montreal

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

من هر ۵ روز باید ۱۰۰ دلار بدم تا نسخه تمدید بشه ؟ من که از اول درخواست ۴۰ عدد قرص کرده بودم این چه داستانیه ؟
2021-08-30 16:00:00 #Montreal

آیا بنیاد پریا یا جاهای مشابه به کسانی که دانشجو یا کم درآمد هستند برای کارهای دندونپزشکی کمک میکنه؟ من دندون درد بدی دارم و نیاز به پرکردن و احتمالا عصب کشی دارم.اما متاسفانه بجز اوهیپ بیمه دیگری ندارم و قیمتها هم بالاست.ممنون میشم اگر راهی هست بهم بگید
2020-12-12 12:00:02 #Montreal پزشکی[بنیاد پریا] پزشکی[دانشجو] پزشکی[دندانپزشکی] پزشکی[بیمه] پزشکی[عصب کشی] پزشکی